XBOX brengt een Special Edition Gold Shadow controller uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Microsoft

De Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition maakt zijn opvallende debuut met een eerbetoon aan de geliefde Shadow-serie van de Xbox One. Deze opvallende controller heeft een verfijnde goud-naar-zwarte metalen afwerking op de bovenkant, terwijl de rest van de controller in koolstofzwart is gehuld, waardoor de gouden accenten echt opvallen. Het is een statementstuk dat perfect is om je nieuwe favoriet te worden en de blikvanger van elke verzameling.

De controller biedt alle geliefde functies van de huidige generatie controllers, zoals een metallic gouden hybride D-pad, rubberen zwarte zijgrepen met een diamantpatroon, en getextureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant voor extra controle tijdens intense gaming.

Wat betreft connectiviteit, is de controller compatibel met zowel Xbox Wireless als Bluetooth, waardoor je deze kunt gebruiken met Xbox Series X|S, Xbox One, pc, iOS- of Android-apparaten en tablets. Met een batterijduur van maximaal 40 uur en een speciale Share-knop voor het vastleggen van gamehoogtepunten, biedt deze controller een naadloze game-ervaring.

De 3,5 mm koptelefoonaansluiting maakt chatten met een compatibele headset mogelijk, en met de Xbox Accessories-app kun je de knoppen opnieuw toewijzen en aangepaste controllerprofielen maken. De Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition is beschikbaar voor pre-order in geselecteerde Xbox-markten wereldwijd voor $69,99 USD ERP via Xbox.com en Microsoft Store.Bronnen: Microsoft

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?