XBOX kondigt speciale kleuren voor hun controllers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XBOX

In 2021 introduceerde Xbox de Shift Special Edition Controller-serie, bestaande uit de Aqua Shift, Lunar Shift en Stellar Shift controllers, die zeer positief werden ontvangen door de Xbox-gemeenschap. Nu zijn deze controllers ook beschikbaar via Xbox Design Lab, waarbij ze worden vergezeld door een nieuw lid van de Shift-serie, genaamd Cosmic Shift. De controllers in deze serie hebben speciale kleurveranderende bovenkanten, die reageren op licht en beweging, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

Elke controller in de Shift-serie heeft een ontwerpthema dat verbonden is met het verkennen van verschillende dimensies. De Aqua Shift vertegenwoordigt de zee en haar getijden, de Lunar Shift belichaamt de mystiek van de maan, en de Stellar Shift neemt ons mee naar de diepten van de ruimte met een melkwegachtige uitstraling.

De meest opvallende toevoeging is de Cosmic Shift, exclusief verkrijgbaar via Xbox Design Lab. Deze controller symboliseert de reis van de oceaan naar de ruimte met zijn wit-roze kleurschakeringen, geïnspireerd op een sterrennevel.

Bij Xbox Design Lab kun je alle Shift-controllers verder aanpassen, inclusief het D-pad, de knoppen, bumpers, triggers en de achterkant. Je kunt zelfs extra’s toevoegen zoals gepersonaliseerde gravures, metallic triggers en rubberen grepen voor comfort en controle.Bronnen: XBOX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?