XPG kondigt de BATTLECRUISER II behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XPG

XPG heeft vandaag wereldwijd de XPG BATTLECRUISER II Super Mid-Tower behuizing gelanceerd. Deze E-ATX-behuizing bouwt voort op het succes van de eerste generatie premium XPG behuizing en is ontworpen voor gamers, esports professionals en techliefhebbers. Het ontwerp is gebaseerd op feedback van de community, sociale media luistergegevens, media reviews en toekomstige trends in behuizing en koeling.

De XPG BATTLECRUISER II legt de nadruk op gebruiksgemak met verbeteringen zoals 4 glazen panelen, 3 magnetische stoffilters, een verstelbare GPU-houder en verbeterd kabelbeheer. Voor veeleisende bouwers is er een premium versie met de XPG PRIME BOX, waarmee je verlichting en thermisch ontwerp kunt aanpassen via de XPG PRIME software.

Het bekroonde ontwerp van de behuizing is gebaseerd op het Exoskeleton-ontwerp van XPG en biedt zowel esthetiek als functionaliteit. Het biedt ruimte voor 360 mm radiatoren bovenaan en tot 420 mm radiatoren aan de voorkant. Het interne mechanische ontwerp vergemakkelijkt gereedschapsvrije montage.

XPG gelooft dat het bouwen van een pc een persoonlijke ervaring moet zijn. De behuizing biedt aanpassingsmogelijkheden zoals een verstelbare GPU-houder, kabelbeheerhub en PSU-omhulling.

De premium modellen worden geleverd met de XPG PRIME BOX, waarmee je verlichtingseffecten kunt synchroniseren over ARGB-apparaten zonder een compatibel moederbord. De bijbehorende software stelt gebruikers in staat om lichtshows te creëren die passen bij hun stemming of games. Bovendien biedt het controle over de luchtstroom en thermische omstandigheden.

Kortom, de XPG BATTLECRUISER II biedt een verbeterde pc-bouwervaring en aanpasbaarheid voor gamers en techliefhebbers, met de mogelijkheid om verlichting en thermisch beheer te personaliseren met de XPG PRIME BOX.Bronnen: XPG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?