XPG kondigt een nieuwe serie voedingen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XPG

XPG heeft de XPG CORE REACTOR II-serie 80 Plus GOLD modulaire voedingen aangekondigd. Deze serie bouwt voort op hun eerdere succes en biedt betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening voor gamers, esports-professionals en technologie-enthousiastelingen. De nieuwe versie behoudt de solide bouwkwaliteit en compacte vorm van zijn voorganger, met verbeteringen die rechtstreeks voortkomen uit feedback van gebruikers. Deze omvatten een gestroomlijnd ontwerp dat beter past bij prestatiegerichte gaming, en toevoeging van 1000 W en 1200 W modellen.

De CORE REACTOR II voldoet aan de ATX 3.0-normen, inclusief de 12VHPWR-connector voor PCIe 5.0-toepassingen, waardoor compatibiliteit met de nieuwste componenten wordt geboden. Het bereikt bijna Platinum-niveaus van efficiëntie, met 89% bij 20% belasting, 90,91% bij 50% belasting en 88% bij 100% belasting. Het biedt ook uitgebreide bescherming en wordt geleverd met een geruststellende 10-jarige garantie. Met wattages variërend van 650 W tot 1200 W en keuze uit zwarte en witte varianten, voorziet de serie in verschillende behoeften. XPG streeft ernaar met deze serie en andere bekroonde modellen de toekomst van de voedingsmarkt vorm te geven en te voldoen aan de diversiteit van gebruikersvereisten.Bronnen: XPG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?