XPG lanceert de INVADER X behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XPG

XPG, heeft de XPG INVADER X Mid-Tower behuizing wereldwijd gelanceerd. Deze behuizing is gericht op de esthetische kant van pc-bouw en biedt een panoramisch zicht op je systeem. Het ontwerp, bekend als Exoskeleton, combineert functionaliteit en vormgeving. Met 3 mm gehard glas aan de voor- en zijkanten kun je je systeem bewonderen, met name de RGB-verlichting. De behuizing wordt vaak vergeleken met een ‘showcase’ vanwege zijn aandacht voor visuele impact.

INVADER X bevat 4 ARGB-ventilatoren en 1 reguliere ARGB-ventilator om je systeem zowel koel als stijlvol te houden. Het ontwerp maximaliseert thermische prestaties en biedt ruimte voor een 360 mm radiator. Bovendien ondersteunt de behuizing zowel verticale als horizontale GPU-montage, wat flexibiliteit biedt voor verschillende grafische kaarten en oriëntaties.

De behuizing is compatibel met de nieuwste componenten en biedt handige kabelbeheeroplossingen om een schone build te garanderen. Het bevat een kabelbeheerkanaal en wordt geleverd met kabelbanden. INVADER X ondersteunt ook Micro-ATX-moederborden en wordt geleverd met een GPU-houder en een hoogwaardige PCIe Gen 4 riser-kabel. Kortom, deze behuizing combineert zowel stijl als functionaliteit om een indrukwekkende gaming-omgeving te creëren.Bronnen: XPG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?