XPG lanceert nieuw werkgeheugen


XPG, de e-sports tak van ADATA, heeft de lancering aangekondigd van de LANCER BLADE RGB DDR5 en LANCER BLADE DDR5-geheugenmodules.

Deze modules hebben een lage profiel heatsink, ideaal voor kleine behuizingen. Ze zijn verkrijgbaar in topsnelheden van 6000MT/s en 6400MT/s en gebruiken hoogwaardige Hynix-chips voor lage latentie en eenvoudige overclocking.

Intel XMP 3.0 en AMD EXPO worden ondersteund, en ze zijn compatibel met de nieuwste Intel- en AMD-platforms.

Naast de LANCER BLADE-serie biedt XPG ook de D35G DDR4 low-profile serie en LANCER RGB ROG CERTIFIED DDR5-geheugenmodules aan.

Allemaal bieden ze een goede prijs-prestatieverhouding en een low-profile heatsink-ontwerp.

Gebruikers kunnen kiezen welke modules het beste bij hen passen om hun game- en werk-efficiëntie te verbeteren.

Voor gebruikers met Intel Z790 ROG-compatibele moederborden kunnen ze Intel XMP 3.0 inschakelen voor overclocking tot 6600MT/s of zelfs 6800MT/s in de “ROG Certified”-modus.

De LANCER BLADE DDR5-serie en LANCER RGB ROG CERTIFIED 6600 zijn nu beschikbaar via wereldwijde kanalen.Bronnen: XPG, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?