XPG onthult tijdens CES 2022 nieuwe voeding, case en AIO-koeler


In aanloop naar CES zijn alle fabrikanten druk bezig met voorproefjes geven van producten die ze tijdens het evenement gaan onthullen. En hoewel steeds meer merken hun fysieke aanwezigheid afzeggen, zullen er via de online kanalen genoeg evenementen op afstand gehouden worden.

Een van de fabrikanten die fysiek nog aanwezig zal zijn is XPG, welke ook alvast een drietal componenten laten zien. De XPG Levanta Pro is een all-in-one waterkoeler, welke met een 240mm- of 360mm-radiator verkrijgbaar komt, en een rond LCD-display op het koelblok heeft zitten. Verder naar de XPG Battlecruiser Pro, wat een full-tower ATX-behuizing is met tempered glass aan vier zijdes, en diverse RGB-fans en elementen ingebouwd.

Als laatste de XPG Cybercore, een voeding met 80 Plus-platinum certificering welke daarbij verkrijgbaar komt als 1000W of 1300W.Bronnen: XPG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.