Yamaha kondigt twee ZG01 gaming mixers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Yamaha

Yamaha heeft aangekondigd dat twee gelimiteerde modellen van de ZG01 gaming mixer in samenwerking met “NieR:Automata Ver 1.1a” binnenkort beschikbaar zullen zijn in de VS. Deze ZG01 042 en ZG01 153 modellen zijn geïnspireerd door de “Pods” die de hoofdpersonages, 2B en 9S, vergezellen in de bekende anime serie.

Deze gelimiteerde edities behouden alle functies van het oorspronkelijke ZG01-model dat in 2022 werd uitgebracht, inclusief intuïtieve bediening en meeslepend 3D surround geluid. Ze onderscheiden zich door “NieR:Automata Ver 1.1a”-geïnspireerde ontwerpen op de mixer, verpakking, startgids en ZG Controller applicatie (compatibel met Windows/Mac). De ZG01 042 heeft een wit kleurenschema passend bij 2B, terwijl de ZG01 153 een zwart kleurenschema heeft dat 9S vertegenwoordigt.

Deze mixers zijn bedoeld voor anime- en gamingfans en bieden krachtige audio-mixmogelijkheden met een uniek, op anime geïnspireerd ontwerp. De adviesprijs voor de VS is $329,95 en geïnteresseerde gamers kunnen zich aanmelden voor meldingen van beschikbaarheid op de Yamaha-website. Deze modellen zijn ook te bewonderen op de Yamaha-stand op TwitchCon.

De ZG01 Gaming Mixer biedt een meeslepende audiobeleving voor gamers, waarbij gebruikers game-audio, hun stem en die van een chatpartner kunnen aanpassen aan hun luisteromgeving. Het biedt ook ideaal geluid voor chatpartners en streamers dankzij ViReal 3D-technologie. “NieR:Automata Ver1.1a” is gebaseerd op het populaire RPG-spel en de anime volgt het verhaal van androids en machine-levensvormen in een post-apocalyptische wereld. Na het eerste seizoen is bevestigd dat er een tweede seizoen komt.Bronnen: Yamaha

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?