Ik woon in het pittoreske Middelharnis gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee, wat niet Zeeland is maar Zuid-Holland. Gisteren nog overtuigd dat ik met het mooie zomerweer wat foto’s kon schieten, dit ter voorbereiding van een nieuwe review. Jammer genoeg zie ik het volgende als ik uit het raam kijk:Sommige bezoekers herkennen me van mijn ‘Men At Work – Down Under’ inspiratie fotografie (in de bush bush). De aankomende dagen zien er jammer genoeg niet veel beter uit. Niet alleen weerhoudt dit mij van mijn buitenfotografie, maar ook van een Radlertje drinken in de zon. Ik zal nu bijna gaan twijfelen welke van de twee erger is. Ik denk toch dat ik voor de fotografie ga, omdat MSI zo lief is geweest om mij het volgende op te sturen voor een review:De processor en het geheugen ontbreken nog op de foto. Jammer genoeg moet dit moois ook weer terug naar MSI. Ik begrijp dit wel, maar het zal wel een ‘Hello Goodbye – KRO-NCRV’ momentje worden. Net of je iemand gaat uitzwaaien op Schiphol die voor onbekende tijd op vakantie gaat.

Alle gekkigheid opzij. Ik ben erg blij dat ik dit mooie en ge(A)vanceerde bordje mag reviewen. Zelf draai ik een 1150 platform, dus dit zal ook de eerste ervaring zijn. Hopelijk kan ik jullie verassen met iets moois! Mocht je nog een verzoekje hebben, dan hoor ik dat graag. 😀

Toch moet ik nog even wachten op mooi weer, zodat ik kan beginnen met mijn fotoreeks (dit gaan een hoop zonnedansjes worden). Eindstand? Geduld!

Belangrijke toevoeging
Zeker iets wat niet mag ontbreken in mijn blog van vandaag is Satoru Iwata. Ik wil deze man bedanken voor de geweldige jeugdmomenten die ik heb gehad. Ik heb vandaag nog wat dingen zitten lezen over zijn leven bij Nintendo. Ik kan alleen maar zeggen dat ik veel bewondering heb voor deze man. Bedankt Iwata!

‘On my business card, I am a corporate president. In my mind, I am a game developer. But in my heart, I am a gamer.’ – Saturo Iwata

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu