ZOWIE brengt draadloze muis uit in drie verschillende formaten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van xxx

ZOWIE, het e-sport merk van BenQ, kondigt de release aan van de draadloze ZOWIE-muizen. De ZOWIE-muizen zijn uitgerust met een stand-alone ontvanger en een versterkte antenne op de voorste punt. Deze combinatie dient om ongewenste transmissie-interferentie te verminderen, die je soms tijdens het gebruik van een draadloze muis kan ervaren.

De bovenste omhulling van EC heeft een natuurlijk gebogen design wat een ontspannende ondersteuning biedt, aangepast aan de handpalm, vooral wanneer horizontale bewegingen over lange afstanden in games zoals CS:GO worden uitgevoerd. Het verzekert stabiele controle tijdens het manoeuvreren en wanneer men de muis optilt. De klassieke vorm van EC telt verschillende greepstijlen zonder overmatig contact met de handpalm, wat een comfortabele houding mogelijk maakt, ongeacht de greepstijl.

De draadloze EC-productreeks is in drie maten verkrijgbaar, afhankelijk van de gamespecifieke vereisten en greepvoorkeuren. Het gewicht en het algehele klikgevoel van de draadloze versie is gelijkaardig met die van de muizen van de C-versie, al zijn er wat afwijkingen wegens andere designstructuren tussen de versies met kabel en de draadloze versies.

De EC-muizen zijn per direct verkrijgbaar voor ongeveer 180 euro.Bronnen: BenQ

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.