ZOWIE lanceert twee nieuwe gaming monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ZOWIE

ZOWIE heeft de XL2546X en XL2586X gamingmonitors gelanceerd, met Fast-TN panelen en DyAc 2-technologie voor heldere bewegingen en precisiegaming. Het minimalistische ontwerp biedt ergonomische aanpassingen en automatische in-game kleurmodusselectie. Sinds de introductie van de XL Series in 2010 heeft ZOWIE de paneeltechnologie verbeterd, softwarecontrole geoptimaliseerd en de gebruikerservaring versterkt. Het doel is functies en ontwerpen te leveren die de competitieve gaming-ervaring verbeteren.

De nieuwe monitoren gebruiken Fast-TN panelen voor snellere responstijden en verminderde overshoot. DyAc 2-technologie met dual backlights biedt betere motion clarity en ghosting-minimalisatie, vooral handig bij dynamisch richten en snel vuren. De XL2586X bevat Vivid Color Film voor 35% betere kleurprestaties. Beide modellen hebben hoogteverstelling met industriële precisie-lagers voor snelle aanpassingen zonder haperingen. De Auto Game Mode via XL Setting to Share-software maakt automatische kleurmoduswisseling mogelijk op basis van schermcontent.

ZOWIE’s focus op snelheid, dynamische motion clarity, gebruikerscomfort en gaminggemak is bedoeld om professionele gamers te helpen hun beste prestaties te leveren. Het vermijden van onnodig opvallende ontwerpen staat centraal, met de overtuiging dat spelers de ware sterren van het spel zijn.Bronnen: ZOWIE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?