Als we de case openmaken komen we eerst de kabelboom tegen. Deze is in tegenstelling tot de meeste andere kasten zeer dik en kleurrijk. De kabelboom bevat de volgende kabels; usb 3.0, usb 2.0, 4x aansluiting fan controller, voeding fancontroller, aansluiting voorste fan, hdaudioen de aansluitingen van het i/o paneeltje bovenop. Mooier was geweest om deze allemaal zwart uit te voeren maar voor deze prijs mag je dat niet echt verwachten.

Verder zit er nog een zakje met schroefjes en handleidingen in, deze is vastgemaakt aan de fangrill van de 92mm fan. In dit zakje vinden we verschillende schroefjes die keurig in een eigen zakje zitten en allemaal gelabeld zijn, een paar tiewraps, een handleiding, een extra voetje en de dopjes die je in de usb poorten kan stoppen.


Aan de voorkant zien we de meegeleverde fan zitten met daarboven ruimte voor nog een 120mm fan. Daar recht tegenover is de plek waar je het moederbord op de kop inhangt, vanwege de reverse atx positionering. Met daarboven 7 uitbreidingssloten.Als we de kast dan 180 graden draaien en het mesh van de zijkant af trekken komen we bij de plaats uit waar de voeding en je opslag hun onderkomen vinden. Onderin is plaats voor een voeding ven elke lengte, houdt er wel rekening mee dat je eventuele externe 3.5 inch device ook gebruik maakt van dezelfde lengte. Een modulaire voeding is in deze kast niet direct een must maar zou wel prettig zijn. Van de kabels is in ieder geval niks te zien als het zijpaneel er op zit.

Direct boven de zit een plastic houder waar de harde schijven/SSD’s in kunnen. Hier is plaats voor twee 3.5” schijven, twee 2.5” schijven en één externe 5.25” bay. Deze schroef je vast door het plastic bracket heen en kunnen zo geen kant op.

De twee zijpanelen zijn uitwisselbaar, zo kan je naar wens het windows/gaas aan beide kanten van de kast plaatsen. Al wordt het gaas door de voeding wel gebruikt om koele lucht aan te zuigen en valt er niet veel te zien aan die kant in het geval van een window. In beide zijpanelen is het mogelijk om een 120/140mm fan te plaatsen, al snap ik deze keuze in het geval van het window niet aangezien er geen lucht aangezogen/weggeblazen kan worden.
Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments