Review: Asus ROG Spatha & ROG Sheath
Productpagina @ Asus


De naam Asus vereist geen introductie, van geeks tot leken weet de naam altijd wel iets los te peuteren. Niet vreemd gezien ze alles maken van core componenten voor die gaming die-hard tot laptops, tablets en zelfs telefoons voor de consument. Ook wat randapparatuur betreft zijn het geen onbekenden, met tal van producten in het low- tot mid-end marktsegment, al is hun positie op dat vlak wellicht wat minder dominant dan wanneer het op moederborden aankomt.

Met de Asus ROG Spatha maken ze een opvallende stap in een aantal opzichten, niet alleen door te richten op enkele features die niet gebruikelijk zijn (aangevuld met een berg features die we uiteraard wel kennen en verwachten), maar ook door een combinatie van een opvallende bouw (de stock foto zal je niet ontgaan zijn) en laten we wel wezen: de niet misselijke prijs van ca 179 euro. Asus geeft met de Spatha aan een absolute top-end muis neer te willen zetten voor vermogende MMO gamers. Daarbij pakken we in deze review ook de Asus ROG Sheath mee, een nogal flinke bijpassende mousepad.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)
[hwiprice hwiid=”348151″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.