Review: be quiet! Silent Base 800 Window
Productpagina @ be quiet!


Dat be quiet! de grootste leverancier is van voedingen bij onze oosterburen is eigenlijk niet heel vreemd. Duitsers schijnen nogal een oog te hebben voor goede kwaliteit. Hoewel ik zelf voedingen niet kan testen spreekt mijn ervaring met hun processorkoelers wel boekdelen: het laat weinig te wensen over. De verwachtingen waren dan ook hoog toen een Silent Base 800 ‘Window’ op het matje verscheen, de eerste behuizing van de Duitse voeding-, ventilator- en koelerbouwer.

Dat de verwachtingen gespannen waren kwam niet enkel door het feit dat dit de eerste behuizing is, maar ook omdat dit model praktisch overal lovende reacties kreeg. Normaliter wil je je niet laten beïnvloeden door andere reviewers echter gaat de Silent Base al bijna weer een jaartje mee. Deze uitvoering met venster is overigens wel net nieuw, want die is pas sinds deze zomer op de markt.

De gesloten variant kost je normaliter een eurotje of 120. Deze variant met venster lijkt in de praktijk dichter bij de 140 euro te liggen. De Silent Base 800, zowel de gesloten als windowed variant, is tevens leverbaar in drie kleurstellingen: Zwart, Zwart/Oranje, en Zwart/Zilver.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments