Voor de prijs zijn de specificaties best goed te noemen, maar mogen we ook niet al te veel vuurwerk verwachten. Toch is de Nova best goed aangekleed: Zoals gezegd is het een ATX kast waar eventueel ook m-ATX of m-ITX moederbord in zou passen. Daarnaast is er ruimte voor vier 3.5” en voor twee 2.5” schijven. Ook zijn er drie 5.25” slots waarvan één van buiten bereikbaar is voor een optische drive of fan controller.

De Nova is van binnen mooi ruim: een CPU koeler kan maximaal 160mm hoog zijn en je grafische kaart kan niet langer zijn dan 320mm lang en 140mm hoog. Voor je ATX voeding is de maximale lengte 220mm. De kast is gemaakt van een SECC stalen frame met een hoop plastic daaromheen, onderin de case zit nog een stoffilter verwerkt om de voeding stofvrij te houden.

Voor de koeling is er standaard één fan aanwezig en er kunnen er nog drie bijgeplaatst worden, allemaal 120mm, om zo met een totaal van vier fans je systeem koel te kunnen houden. Dit zou meer dan genoeg moeten zijn voor de meeste praktische systemen.

Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments