Review: BitFenix Pandora ATX
Productpagina @ BitFenix


Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat wij voor het laatst een review van een BitFenix product maakten. Het leek ook even stil, met een relatief rustige Computex 2015 van het Taiwanese bedrijf (Grote stand, weinig concreets) en weinig nieuwe producten in de maanden er om heen. Inmiddels lijkt er weer wat schot in te zitten en afgelopen Computex hebben ze dan ook veel nieuws laten zien. De Pandora ATX waar we vandaag naar kijken lieten ze overigens al wel in 2015 zien en is ook al enige tijd op de markt. Anderhalf jaar geleden bekeken we reeds de Micro ATX Pandora (of ‘Pandora’ zonder toevoegingen), een behuizing die indruk maakte met opvallende vormen, aluminium, maar ook een bijzonder smal frame waardoor kabelmanagement een pittige klus was. De ATX variant zou dat laatste moeten verhelpen door simpelweg op elk front groter te zijn, maar we zien ook dat aluminium plaats maakt voor staal, waardoor ze weliswaar dezelfde basis vorm hebben maar het toch aardig andere behuizingen zijn. We gaan kijken of deze ATX Pandora ons kan bekoren.

De BitFenix Pandora ATX is verkrijgbaar voor ca 120 euro. Voor iets minder dan 100 euro is de ‘core’ versie verkrijgbaar waarbij het LCD scherm ontbreekt, en je één ventilator minder krijgt. De Pandora ATX is in tegenstelling tot zijn kleinere broer enkel in het zwart verkrijgbaar.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”330541″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.