De Shadow is een standaard formaat ATX kast, dus over het inbouwen van de basiscomponenten valt niet gek veel te zeggen. Het inbouwen verloopt vlot, zoals je kan zien is er voldoende ruimte om een ATX moederbord heen, en is er ook flink ruimte voor langere grafische kaarten.

600,423

Mooi he, die oudere mobo’s in colorscheme “clown”

600,479

Je SSD of andere 2.5″ HDD gaat onder in de case, met schroefjes vanaf de onderkant.

600,514

Herbruikbare expansion bay plaatjes vind ik een plus.

Je hebt 1 SATA power aansluiting nodig voor het frontpaneel, gezien de front-led daar z’n prik vandaan haalt, maar in de meeste builds zullen deze voldoende beschikbaar zijn. Wel iets wat positief opvallend is de expansion poort afsluiting, het is niet het meest moderne ontwerp, maar je hebt in ieder geval de optie om de plaatjes terug te plaatsen als je later een kleinere GPU plaatst of een ander PCI(e) kaart uit je computer haalt.

Iets later bleef ik dus over met:

600,505

Je kan hier overigens wel zien dat heel lange GPU’s in de weg zouden kunnen zitten van enkele 3.5″ HDDs.

Niet het meest charmante systeem om te zien wellicht. Tegenwoordig doen zwarte PSU’s en niet-kanarie-gele moederborden het geheel er toch wat luxer uit zien. Maar gezien de Shadow geen window-case is lig ik daar niet wakker van. Al met al weinig echt opvallende puntjes over het inbouwen van de Shadow. Mocht je je afvragen wat ik met de USB 3.0 header gedaan heb op een ouder moederbord zonder USB 3.0 support: daar moet natuurlijk nog een adaptertje voor komen.



Zoals eerder genoemd is er geen ruimte achter het moederbord-tray. Maar er is wel enige ruimte om de kabels uit de airflow te houden. Gezien het geen window case is is dat natuurlijk voldoende voor de prestaties, en maakt het het geheel ook nog even wat eenvoudiger uit te voeren. Zoals je op de bovenstaande foto ziet ziet mijn systeem er niet super sexy uit, maar dat komt meer door dat de componenten in allerlij willekeurige kleuren lijken uitgevoerd. Zwarte kabels maakt al een wereld van verschil.

Aan de achterkant zie je hoe je met enkele tie-wraps de kabels tussen de HDD ruimte en het zijpaneel wegwerkt. Het is wat basic allemaal, maar het is effectief genoeg voor de prestaties, en het is binnen een minuutje of 2 met een handjevol tie-wraps gedaan. Tie-wraps welke je overigens er niet bij krijgt.

600,535

Zwarte sleeves op de PSU kabels zouden mooier zijn, maar dat heeft met de case niets te maken. Het is een basic, maar wel voldoende effectieve manier van kabelmanagement.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.