Review: Cherry MX Board 6.0
Productpagina @ Cherry


In de laatste maanden heb ik een flink aantal toetsenborden met Cherry MX switches voorbij zien komen, het Duitse Cherry is simpelweg niet weg te denken uit de markt voor mechanische (gaming) toetsenborden. Een toetsenbord vanuit de fabrieken van Cherry zelf ontbrak echter nog, maar daar komt nu verandering in. Ik kwam het Cherry MX Board 6.0 voor het eerst tegen op Computex, waar ze onder andere vertelden over hun nieuwe RealKey technologie wat het toetsenbord nog sneller moest maken dan voorheen mogelijk was. Oftewel dit is niet alleen een eerste ervaring met een ‘echte’ Cherry, maar tevens een ervaring met een stukje techniek wat zijn weg naar de partners van Cherry zal gaan vinden de komende tijd.

Het Cherry MX Board 6.0 kent een adviesprijs van 189,– euro inclusief BTW. Verkrijgbaarheid is echter wel beperkt, dus bij interesse zal je vermoedelijk richting de Duitse markt moeten kijken.

Hier alvast een voorproefje. Gebruik het onderstaande menu om door de review te navigeren.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
5 jaren geleden

Alweer een toppertje van Stephan:D
Mooi toetsenboard, zijn die voetjes ook aluminium of kunststof?
Ga zo door!