Review: CM Storm Resonar

Productpagina @ gaming.coolermaster.com
Prijzen en Levertijden @ Tweakers.netHeadsetjes zie ik geregeld voorbij komen, maar voor mijn laatste in-ear headphones ervaring zal ik terug moeten gaan naar eind jaren 80 / begin jaren 90 toen ik bij mijn Game Boy een setje oordopjes kreeg: je weet wel, die platte plastic dingen met rood en blauw accent. Ik ben er nooit achter gekomen of het aan de dopjes lag, of aan een eigenwijs oorkanaal dat bewust dopjes er uit knalt, maar het resultaat was dat ik vele jaren lang het idee van in-ear dopjes heb afgeschreven. Iets later in de jaren 90 met enig jeugdig optimisme Sony nog wel eens een kans gegeven met dopjes die ‘wat verder in je oor gaan met zon friemel-geval’, je moest tenslotte iets in het walkman/discman/Diamond Rio PMP-300 tijdperk (32MB oh yea!), maar ook dat maakte mijn afkeer tegen dergelijke oortjes enkel groter.

Hoewel hele generaties mij inmiddels uitlachten met de opmerking dat het “tegenwoordig allemaal anders is” kon het mij weinig schelen en hield ik vast aan die ongelukkige ervaring uit het verre verleden. Het was dan ook niet geheel zonder weerstand dat ik uiteindelijk toch een setje in-ear dopjes in mijn oren drukte. Dat setje was de CM Storm Resonar, en de ervaring maakte een dusdanige indruk dat ik deze toch graag wil delen.

Voor ik aan de review begin wil ik graag kort mijn review ‘filosofie’ uitleggen. Ik maak reviews om een realistisch, duidelijk, en compleet beeld te geven van de producten. Zo wil ik toekomstige kopers zo goed en correct mogelijk te informeren over de producten in kwestie zodat zij met vertrouwen een aankoop kunnen doen en niet voor verrassingen komen te staan. Omdat stock foto’s van veel producten vaak ver van de realiteit staan probeer ik met een flinke dosis foto’s het product goed in beeld te brengen, en foto’s worden dus nooit bewerkt, bijgekleurd, of op andere vergelijkbare manieren aangepast. Ik vind het belangrijk om enthousiast aan de slag te gaan met producten, maar mogelijke overwegingen moeten uiteraard duidelijk aan bod komen. Zoals altijd sta ik open voor suggesties om de reviews aan te passen cq te verbeteren.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.