600,525

Prijzen en levertijden @ Tweakers.net
Prijzen en levertijden @ Hardware.info
ProductpaginaWederom tijd voor een headset review. Een vriend van mij wilde graag een “kick-ass” (zijn woorden) headset, en mijn zoektocht was begonnen. Het moest een lekkere bass-weergave hebben, en er stoer uit zien. Mijn voorwaarden om een leuke uit te zoeken: Hij moest op de foto en uitgebreid hier getest worden voordat hij met hem naar huis mocht. Normaliter probeer ik een headset uit te zoeken die nog maar weinig is getest, maar toevallig kwam ik een mooi verhaal tegen over de CM Storm Sirus-C, een headset die pas net op de markt was, en naast een gewone speaker nog een extra bass-speaker heeft. Dit zou voor een stevige bass-weergave moeten zorgen, en de looks leken ook zeker goed in orde.

Het was nog even wachten totdat hij leverbaar was (hij is echt net op de markt), maar niet veel later was hij gelukkig onderweg. Leuk detail overigens is dat de adviesprijs 85,– is, maar de headset zodra deze beschikbaar kwam direct al voor 70,– te bestellen was, dat voordeeltje zat in elk geval al in de zak. Zoals altijd zal mijn lieftallige echtgenote/assistente ook uitgebreid met de headset aan de slag gaan, om zo een bredere ervaring te kunnen delen. Zaken als draagcomfort kunnen bijvoorbeeld nog wel eens afhangen van of iemand een klein of juist een groter hoofd heeft, en ook een geluidsbeleving wisselt van mens tot mens.

Zoals altijd zijn alle fotos onbewerkt om een zo ‘echt’ mogelijk beeld te geven van het product.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.