Review: Cooler Master Masterkeys S & L
Productpagina @ Cooler Master


Dik twee jaar geleden reviewde ik de CM Storm Trigger-Z, een toetsenbord waar het gros van de ca 200 reviews sindsdien op is getikt en waar ik dagelijks nog plezier van heb. Zoals de reviews veranderingen ondergingen zagen we Cooler Master dat ook doen; de ‘CM Storm’ sub brand is verdwenen en alles moet nu ‘MasterNogwat’ heten, het ontwerp werd strakker, en uiteraard willen ze de RGB-train ook niet missen. De nieuwste mechanische toetsenborden van het Taiwanese merk heten dan ook ‘Cooler Master Masterkeys Pro’, en zijn het onderwerp van deze review. De Masterkeys komt in een full-size L versie, en een ‘TKL’ (dus zonder numpad) S versie en we gaan beide bekijken.

De Masterkeys S komt met een adviesprijs van 139 euro en is op dit moment te vinden vanaf ca 126 euro. De MasterKeys L komt met een adviesprijs van 149 euro en is verkrijgbaar vanaf ca 146 euro.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.