Prijzen en Levertijden @ Hardware.info
Productpagina @ Coolermaster.comAls echte desktop liefhebber betwijfel ik of een laptop wat betreft comfort ooit in de buurt zal komen van mijn oude vertrouwde pc opstelling. Met een desktop op vakantie is echter niet ideaal, en als je af en toe een beetje wil werken in de huiskamer is een laptopje erbij toch ook zo’n slecht idee nog niet.

Omdat ik niet klein ben betrapte ik mijzelf op een slechte, gebogen, houding achter de laptop, en ging ik op zoek naar een eenvoudige en betaalbare notebook stand voor een 17.3” laptop. De Cooler Master Notepal U2 Plus zag er leuk uit, is geschikt tot 17” laptops (En gezien die praktisch altijd 17.3” zijn moest dat wel lukken), kwam met verplaatsbare en verwijderbare ventilatoren, en was met z’n ca 2 tientjes ook niet duur. Reden genoeg om er mee aan de slag te gaan.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.