Corsair heeft de VIRTUOSO PRO headset gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR, heeft de VIRTUOSO PRO open-back streaming/gaming headset gelanceerd. Deze headset belooft een uitzonderlijke geluidsbeleving dankzij geavanceerde grafenestuurprogramma’s, die vervorming elimineren en gedetailleerde akoestiek bieden. Het open-back ontwerp creëert een ruimtelijk geluidsveld en laat drager interactie met hun omgeving toe, wat ideaal is voor streamers en gamers.

De VIRTUOSO PRO is ontworpen voor comfort, met luchtstroom voor koelere oren en een zachte hoofdband en oorkussens voor langdurig gebruik. De headset integreert naadloos met Elgato Wave Link-software voor audiobeheer en biedt toegang tot NVIDIA Broadcast voor ruisonderdrukking.

Een afneembare microfoon met ruisonderdrukking maakt heldere communicatie mogelijk, terwijl de microfoonarm kan worden verwijderd voor het gebruik van een externe microfoon. Deze headset is geschikt voor zowel amateurs als professionals.

De CORSAIR VIRTUOSO PRO is direct verkrijgbaar via hun webwinkel en erkende verkooppunten, met een garantie van twee jaar en wereldwijde klantenservice.

Interesse in deze headset? Stephan heeft vandaag de volledige review gelanceerd: Corsair Virtuoso Pro ReviewBronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?