De specificaties en features van de Corsair website van de Sabre:


We zien een DPI instelbaar tussen 100 en maar liefst 10000 DPI, uiteraard uit een optische sensor (daarover straks meer) en een polling rate van maximaal 1000 Hz/1ms, vrij typische gaming features. Een totaal van acht knoppen (inclusief het indrukken van het muiswiel) is redelijk ruim, maar desondanks richt Corsair de muis op FPS, MOBA, en all-round gamers. Bijna onmisbaar in recente Corsair hardware is de Sabre ook voorzien van RGB verlichting.

Een focuspunt is het lage gewicht, en 100 gram is inderdaad een de onderkant van gebruikelijk voor game muizen. Met 124mm x 80mm x 38mm is het overigens geen kleine muis, maar eerder gangbaar/gemiddeld afgemeten.


De Katar is een ander verhaal, en praktisch ‘on-Corsair’. Geen RGB maar enkel rode verlichting, en een totaal van vier knoppen (Links, Rechts, muiswiel, DPI knop) maakt de Katar zo basic als maar kan. Tevens is de Katar wat kleiner en nog een stuk lichter; 85 gram is extreem licht voor een game muis. De focus ligt nog altijd duidelijk op gaming met de 1000 HZ / 1ms response, en de 100-8000 DPI sensor.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments