Corsair kondigt de K70 CORE gaming toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de K70 CORE gaming-toetsenbord gelanceerd. Dit toetsenbord biedt een premium gaming- en type-ervaring dankzij de CORSAIR MLX Red lineaire mechanische schakelaars. Deze schakelaars zijn responsief en zorgen voor soepele toetsaanslagen. Samen met de CORSAIR OPX optische en MGX magnetische schakelaars vormen ze een breed scala aan mechanische opties voor veeleisende gebruikers.

De K70 CORE heeft geluiddempend schuim rondom de schakelaars om ongewenste geluiden te minimaliseren en zorgt voor een aangename geluidsbeleving tijdens het gamen. Het toetsenbord heeft een multifunctionele draaiknop voor het aanpassen van RGB-achtergrondverlichting, browsen en zoomen, evenals een programmeerbare knop voor mediabediening.

Duurzaamheid is gegarandeerd dankzij de stevige aluminium bovenplaat en de dubbelwandige toetsen met CORSAIR Red switches. Met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding moedigt de K70 CORE gamers aan om ambitieus te spelen en te winnen.

Het toetsenbord is direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers, met een garantie van twee jaar en wereldwijde klantenservice. Voor actuele prijzen kun je de CORSAIR-website raadplegen. Deze lancering versterkt CORSAIR’s positie als een vooraanstaande producent van gaming-apparatuur en biedt gamers een hoogwaardige toetsenbordoptie voor een betaalbare prijs.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in dit product? Bekijk hier de review van de Corsair K70 CORE: Corsair K70 CORE ReviewBronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?