Corsair kondigt hun eerste ultralichte draadloze muis aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR, heeft de lancering aangekondigd van hun ultralichte draadloze muis voor serieuze FPS-gamers, de M75 AIR WIRELESS. Deze muis is ontworpen met een eigentijds en gestroomlijnd ontwerp voor ultiem comfort en precisie, waardoor spelers zich optimaal kunnen positioneren voor de overwinning in elke wedstrijd.

De M75 AIR WIRELESS is met zorgvuldig vakmanschap symmetrisch gevormd en streeft naar de hoogste normen in muisontwerp voor competitief gamen. Het weegt slechts 60 gram en bevat alleen de essentiële functies voor FPS-gaming, waardoor het de lichtste gamingmuis is die CORSAIR ooit heeft geproduceerd.

Met zijn 100% PTFE muizenvoeten glijdt de M75 AIR soepel over elk oppervlak, terwijl de ultrascherpe CORSAIR MARKSMAN 26K DPI optische sensor zelfs de kleinste bewegingen nauwkeurig registreert. De muis reageert razendsnel dankzij de CORSAIR QUICKSTRIKE-knoppen en optische schakelaars voor linker- en rechtermuisknop.

De M75 AIR WIRELESS wordt geleverd met SLIPSTREAM WIRELESS en Bluetooth-connectiviteit, en de oplaadbare batterij biedt tot 100 uur speeltijd. Zelfs tijdens het opladen in de USB-bedrade modus kun je blijven spelen.

Om de release te vieren, biedt CORSAIR een speciale M75 AIR Launch Edition met beperkte oplage aan, inclusief een uniek muispad, glazen muisskates en grip tape.

De M75 AIR WIRELESS is beschikbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers, en wordt geleverd met een garantie van twee jaar. De adviesprijs voor deze geavanceerde gamingmuis is US$149,99.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze muis en wil je meer informatie, de review kan je hier bekijken: Corsair M75 Air ReviewBronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?