Review: Corsair VOID Wireless / RGB / Stereo
Productpagina @ Corsair


In enkele jaren tijd is Corsair uitgegroeid tot één van de grootste namen op gebied van behuizingen, voedingen, en randapparatuur. Hun assortiment aan gaming headsets ging echter al weer een tijdje mee, dus het werd hoog tijd voor een update. Die update komt in de vorm van de nieuwe ‘Corsair VOID’ (Meteen de laatste keer dat ik het productnaam ik de correcte all-caps manier schrijf) headset series met een totaal van drie nieuwe modellen: Wireless, USB, en Stereo. Elk van die drie komt vervolgens weer in een aantal kleurstellingen. Nu gaat het reviewen van elke kleurstelling wat ver, maar dat zal de pret niet drukken gezien we toch elk van de drie Corsair Void headsets onder handen gaan nemen zoals je in het plaatje hierboven al kon zien.

Prijzen komen neer op grofweg €79, €99, en €119 voor de Stereo, USB, en Wireless versie respectievelijk. Het wireless model is ook beschikbaar in een knalgele ‘special edition’ met een prijs van €139 waar je een USB receiver dock bij krijgt.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.