Review: Cougar Attack X3
Productpagina @ Cougar


Veel kwam de naam Cougar nog niet voor in de voorgaande reviews, het Duitse merk is de laatste maanden zeer actief op eigen bodem, maar de Nederlandse aanwezigheid blijft tot dusver bescheiden. Grofweg een half jaar geleden bekeken we de complete en al met al keurige 700K van Cougar, en ook de Cougar van vandaag betreft een mechanisch toetsenbord (insert grapje over de teleurstelling van menig jongeman dat het een technische Cougar betreft). De Cougar Attack X3 is een iets compacter, iets minder featurerijk, en uiteraard als gevolg een wat goedkoper alternatief voor de 700K.

De Cougar Attack X3 is beperkt leverbaar, met op dit moment één shop die hem aanbiedt voor 113 euro inclusief verzenden, met een wachttijd van een aantal dagen.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.