Cryorig is inmiddels ook geen vreemde meer hier in huis. In eerste instantie vielen ze op door een strakke uitstraling en een prettige installatie, maar het model van vandaag gaat nog een stapje verder. De nieuwe Cryorig A-series is niet alleen Cryorig hun eerste all-in-one waterkoeler, maar het is ook nog eens een koeler met een twist: er zit namelijk een extra ventilator op het CPU koelblok om zo rondom je CPU extra te koelen. Deze nieuwe koeler komt in een 240mm uitvoering, een extra dikke 240mm uitvoering, en een 280mm uitvoering. Wij gaan kijken naar de laatstgenoemde.

De Cryorig A80 is verkrijgbaar voor ca 120 euro. De kleinere A40 kost een eurotje of 100, de iets dikkere 240mm grote A40 Ultimate zit er met ca 110 euro tussenin.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.