Review: Cryorig M9i & Cryorig C7


Van Cryorig zagen we eerder al wat grote koelers voorbij komen, en onlangs zelfs hun eerste AIO waterkoeling. Ook een low-profile model, de C1, passeerde voor een review, maar ‘klein’ was ook niet de juiste benaming voor dat model. Cryorig heeft echter wel ‘kleine’ koelers in het assortiment, waar we er vandaag twee van gaan bekijken: De M9, en de C7. De C7 is een compacte low-profile koeler, de M9 is een compacte toren en komt in een M9i en M9a uitvoering, waarbij de letter uiteraard staat voor Intel –of- AMD.

De adviesprijzen van de M9i en C7 zijn 27 en 30 euro respectievelijk, echter de straatprijzen liggen op dit moment met ca 33 en 41 euro aanzienlijk hoger. Bij Alternate, indirect de distributeur van Cryorig, liggen de prijzen op 25 en 32 euro, echter zonder indicatie levertijd. Daarover straks meer.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.