Eerste producten samenwerking IKEA en Asus ROG verschenen


Nadat vorig jaar bleek dat Asus ROG en IKEA samen werkten aan een nieuwe serie meubels voor gamers, zijn er recent een aantal nieuwe producten verschenen op de Chinese website van de meubelfabrikant. Zo brengt de samenwerking onder andere een zit/sta bureau uit voor omgerekend ongeveer 600 euro. Daarbij zijn er ook een speciale lamp voor streamers, een kabelhouder voor computermuizen en een headsetstand verschenen. Vrij snel nadat de afbeeldingen online verschenen heeft de meubelgigant de pagina’s offline gezet.

Verwacht wordt dat IKEA en Asus ROG de nieuwe producten op 29 januari aan gaan kondigen, al zullen deze in het eerste geval enkel in China verkrijgbaar zijn. In oktober dit jaar zal de nieuwe lijn waarschijnlijk in Europa uitgebracht worden.Bronnen: momomo_us

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.