Foto Intel Alder Lake-S CPU verschenen


Op een afbeelding is een nieuwe Alder Lake-S processor verschenen. Deze nieuwe serie zal pas eind volgend jaar aangekondigd worden.

Deze nieuwe Alder Lake-serie van Intel zal beschikken over een hybride technologie met één core met veel vermogen en een aantal hoog-efficiënte cores. Intels Alder Lake-serie zal naast DDR5 ook PCI Express 5.0 gaan ondersteunen. Met de 10nm architectuur zal er een nieuwe socket, namelijk LGA1700 gaan komen.

Eerder waren er al meer details gelekt over nieuwe Intel-processors. In de afbeelding is onder andere te zien dat de nieuwe LGA1700-socket een stuk langer is dan zijn voorganger met de LGA1200-socket.


Vermoedelijk zullen de nieuwe Alder Lake-S processors pas in het 3e of 4e kwartaal van 2021 aangekondigd worden, het kan dus nog lang duren voor er meer informatie volgt.Bronnen: Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.