Review: Gelid Fourza & Zentree


Als je aan Gelid (eigenlijk: Gelid Solutions) denkt denk je in eerste instantie toch aan hun Tranquillo processorkoelers of hun assortiment aan koelpastas, niet aan een tweetal (nieuwe) oplaadstations voor je mobiele apparaten. Zelfs Gelid lijkt het als buitenbeentjes te zien, want ik lijk de producten die we vandaag bekijken ook niet terug te kunnen vinden op hun eigen website.

De Fourza en de Zentree, beide oplaadstations bedoeld op tot vier USB apparaten tegelijk op te laden, zijn echter zeker een kijkje waard, en wat we direct al lijken te zien is dat ze wat prijsstelling redelijk typisch Gelid zijn: Ze dragen namelijk keurige prijskaartjes. De Fourza zweeft momenteel rond de 30 euro, de Zentree kost je 5-10 euro meer. Beide producten zijn pas net op de markt, dus zowel de beschikbaarheid als de prijs zullen de komende weken vermoedelijk stabiliseren.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.