De productvideo en specificaties van de Fourza:


De productvideo en specificaties van de Zentree:


Beide producten zijn in staat tot vier apparaten tegelijk op te laden, en bieden maximaal 2,4 Ampere per poort en een maximaal vermogen van 48W, dit houdt in dat ze in staat moeten zijn vier apparaten tegelijk ook daadwerkelijk van 2,4A te voorzien. Voor de leken: 2,4A in de regel het maximale wat zwaardere telefoons of tablets kunnen trekken, oftewel ‘snel’ opladen mag geen probleem vormen.

Verschillen zien we vooral in de afmetingen, en een marginaal verschil in de opgave van het idle verbruik. Desondanks maken de specificaties de indruk dat het intern grotendeels dezelfde producten zijn, want ook zeer waarschijnlijk is gezien de producten tegelijk zijn ontwikkeld en worden uitgebracht. Welke van de twee je wil lijkt dan nu al neer te komen op een kwestie van smaak.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.