Review: In Win 805
Productpagina @ In Win


In Win was één van de grote knallers van Computex. Met hun bijzondere H-Tower (Kost iets van 1500$+ helaas) wisten ze alle aandacht van de vele media en concurrenten op zich te houden. Echte showpieces met extreme prijskaartjes zijn natuurlijk leuk, maar eigenlijk vind ik de meer ‘gangbare’ behuizingen van In Win nog veel leuker. Deze liggen veelal wel binnen het bereik van de normale consument, maar weten vervolgens even goed te overtuigen vanwege In Win hun ongelofelijke talent als het op aluminium en glas aan komt. Dit zagen we eerder al bij de 901 en de H-Frame mini.

De behuizing waar we vandaag naar gaan kijken was op Computex ook al te bewonderen, en valt (gelukkig) net als de 901 en de H-Frame mini in het ‘bereikbare’ segment: de 805. Een typische In Win die glas en aluminium combineert, maar dan wel duidelijk weer anders dan eerdere behuizingen van de alu-helden uit Taiwan. Deze behuizing is verkrijgbaar in geheel zwarte uitvoering, in zwart met rode accenten, en zwart met geel (goudkleurige) accenten, en moet voor ca 179,– euro over de toonbank gaan. Wees alert bij het aanschaffen dat er twee versies bestaan, op de volgende pagina wordt dit besproken.

Bij deze alvast een klein voorproefje. Gebruik het onderstaande menu om door te gaan met de review.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.