Review: In Win Chopin
Productpagina @ In Win


Één van de dingen waar wij de laatste jaren niet uit kwamen was de keuze voor onze HTPC behuizing. We hebben aardig wat afgebouwd met grotere kastjes, kleinere kasten, media spelers, NUC’s en ander speelgoed, maar uiteindelijk bleven we knutselen op weg naar iets nieuws. Langzaam werd wel duidelijk wat wij wilden: Compact, chic, maar wel capabel. Geen losse GPU, maar wel een ‘normale’ computer om alles op af te spelen. En toen arriveerde de In Win Chopin.

De Chopin hadden we al wat langer op het oog. Zo viel hij op Computex nauwelijks op tussen het grote geweld van de H-Towers en andere gigantische glas-meets-aluminium modellen, maar de kleine Chopin stond daar al mooi te wezen in een hoekje. We gaan kijken naar de zilverkleurige uitvoering, maar de Chopin is ook in het zwart beschikbaar.

De Chopin is verkrijgbaar voor ca 99 euro, waarbij een 150W voeding inbegrepen zit.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments