Logitech Pro review
Productpagina @ Logitech


Logitech muizen vereisen over het algemeen weinig introductie. Wel hebben we ze een lange tijd een transformatie zien maken van de meer klassieke muizen naar de futuristische beesten van de laatste jaren. Zo zijn de G402 en G502 opvallende knaagdieren, en ook de compacte modellen zoals de G302 en G303 waren duidelijk ‘modern. De dit eerder jaar uitgekomen (en briljante overigens) G900 was nog wel redelijk agressief vormgegeven, echter lijkt het roer met de modellen van de laatste drie maanden redelijk om. De G403 (review soon!) is weer een stuk rustiger, en ook de muis voor de liefhebbers van ‘klein en licht’ is weer wat ronder en traditioneel vormgegeven. De laatste gaan we vandaag bekijken, en uit de naamgeving kunnen we al opmaken dat Logitech vertrouwen in het product heeft; hij heet namelijk simpelweg ‘Logitech Pro’. Op papier belooft het in elk geval veel goed, maar dat gaan we in het volgende hoofdstuk doornemen.

De Logitech Pro is inmiddels goed beschikbaar voor een prijs van 79 euro.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”362747″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.