Logitech G231 Prodigy review

Productpagina @ Logitech


Soms vind ik het wel jammer dat ik geen uitgebreide titels aan reviews geef. In het geval van de Logitech G231 Prodigy kwamen er namelijk nogal wat naar voren. Allemaal kwamen ze echter uit op hetzelfde plaatje dat Logitech een soort textbook mid-range headset neer weet te zetten met dit model. Maar alvorens we naar de conclusie springen eerst uiteraard enige inhoud en achtergrond. Aandacht vooral voor het Prodigy Label welke Logitech op een aantal recente producten heeft geplakt. De focus van deze range volgens Logitech: “gamingkwaliteit, optimaal comfort en strak design” en iets verderop “voor alle leeftijden”. Vertaal ik dat naar normale droge mensen taal vermoed ik ze eigenlijk bedoelen “niet over-the-top opvallende hardware voor mensen boven de 25”. Dat het producten zijn met een no-nonsense design kan ik inmiddels wel bevestigen met zowel de Prodigy muis, toetsenbord, en headset in gebruik. Minder eenzijdig is de positionering van de producten, waarbij deze headset bijvoorbeeld echt een middenklasser is, terwijl de G403 m.i. wat hoger in de picking order zit.

Dat is echter voor een volgende review, eerst gaan wij kijken wat je van Logitech krijgt als je voor 59 euro en wat centjes een headset koopt voor je pc, xbox, playstation of andere console; de G231 is namelijk een analoge headset. Het testen vindt uiteraard plaats op een PC, want #pcmasterrace #pcmr etcetera.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”363521″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.