Productpagina G402 @ Logitech
Productpagina G302 @ Logitech


Als je overweegt een nieuwe muis te kopen dan zal de naam Logitech toch de eerste, of in elk geval één van de eerste namen zijn die in je op komt. Het merk is praktisch synoniem voor randapparatuur, en is geliefd bij vele gamers, thuisgebruikers en kantoorgebruikers. Het was in feite een kwestie van tijd voordat een Logitech muis aan bod zou komen in een review.

Toch wordt het nog wat mooier, want niet één maar twee Logitech muizen konden worden getest: De G402 Hyperion Fury, en de G302 Daedalus Prime. Beide game muizen (het zijn tenslotte G-series muizen) maar wel met beide een heel andere insteek. Nu zullen die beide namen vast iets moois betekenen, maar iedereen weet dat als het antwoord op de vraag “wat is Hyperion Fury / Daedalus Prime” niet op de eerste drie pagina’s van een Google search niet naar voren komt dat simpelweg niemand het weet. Wat wel duidelijk is is de doelgroep: De G402 is volgens Logitech de snelste muis ter wereld, en de G302 richt zich op MOBA gamers; “multiplayer online battle arena” games zoals o.a. League of Legends, DOTA, of Heroes of the Storm.

De G302 kost je normaliter een tientje of vijf, de G402 normaliter een tientje meer.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.