Review: Logitech G900 Chaos Spectrum
Productpagina @ Logitech


Logitech brengt met hun nieuwe G900 Chaos Spectrum wat zij zeggen de meest geavanceerde muis ooit naar de markt. Met deze G900 willen zij zowel pro- als casual gamers overhalen om het draadje nu echt achterwege te laten, terwijl dat draadje toch een vanzelfsprekendheid is in gamer land. Nu worden we van mooie kreten als ‘meest geavanceerde …’ zelden warm, maar in positieve zin viel op dat Logitech hun focuspunten bij deze nieuwe muis echt inhoudelijke punten zijn en geen combinatie van enkel RGB LEDjes en extreme DPI waardes. In plaats daar van zien we: een onverwoestbare draadloze verbinding, sneller-dan-wired communicatie, betere klik response/feedback, en een muis op basis van een accu toch licht houden. Interessant genoeg om een kijkje te gaan nemen.

Voor al dat moois vraagt Logitech het niet misselijke bedrag van 179 euro.

Oh, voor zij die zich afvragen waarom er ruim een week (pff, het moet niet gekker worden!) geen review is gepost:


Een nieuwe kleine geek op de aardbol gezet <3 [b][i]Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[/i][/b][hwiprice hwiid="343205" numshops="5"]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.