Review: Logitech M720 Triathlon, M330 Silent Plus & M220 Silent
Productpagina @ Logitech


We zijn uitgerust van een uitstekende vakantie, dus we voeren het review tempo weer lekker op! Vandaag bekijken we drie nieuwe modellen voor de consumenten markt (nou ja, gamers zijn consumenten, maar om het nou ‘gewone mensen muizen’ te noemen levert mij ook vast kritiek op. We gaan dus niet kijken naar zaken als acceleratie of lift-off distance, maar wat beknopter kijken naar wat deze nieuwe modellen nu in huis hebben voor ‘normaal’ gebruik. De M720 Triathlon focust op het feit dat je deze muis op drie apparaten tegelijk aan kan sluiten, en de M330 Silent Plus en M220 Silent focussen op, jawel: stilte. Voor deze muizen mag je respectievelijk 69, 39, en 25 euro in je budget opnemen.

De Logitech M720 Triathlon komt in het zwart met wit accent onderop, de M220 Silent en M330 Silent Plus zijn in klassiek zwart leverbaar, maar ook in knal rood en knal blauw. In deze review bekijken we de lekker opvallende rode varianten.

Interesse in de Logitech M330? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”363599″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.