Review: Mad Catz Pro X & Pro S
Productpagina @ Mad Catz


Elke gamer zal wel eens een Mad Catz of R.A.T. muis voorbij hebben zien komen met het gevoel van ‘what the…’. Wat het design betreft kan je er ook gewoon niet omheen; de combinatie van losse elementen met lege ruimtes er tussen en hippe kleurtjes zetten duidelijk af van wat gangbaar is, soms tot het punt waarop je je af vraagt of het wel een muis is. In de afgelopen 2,5 jaar hebben we er echter nooit één onder handen genomen, dus tijd om daar verandering in aan te brengen. Hoe bevalt zo’n muis nou in de praktijk? En uiteraard zijn de prestaties wat ze moeten zijn.

We gaan specifiek kijken naar de Mad Catz R.A.T. Pro X en de Pro S, de huidige topmodellen van deze fabrikant. De Pro X kost je 179 euro, de Pro S is ‘een beetje’ goedkoper met zijn straatprijs vanaf 69 euro inclusief verzenden.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.