Productpagina @ MadCatz


Normaliter probeer ik uitvoerige reviews te maken, maar af en toe loop je tegen leuke producten aan waar je eigenlijk wel wat over wilt schrijven, maar niet de tijd voor hebt om er weken mee aan de slag te gaan om een complete ervaring op te doen. De MadCatz Strike M is exact zo’n product, welke ik slechts een korte tijd heb kunnen lenen om alsnog een kleine ervaring met jullie te delen. Dit houdt in dat een aantal elementen, zoals de batterijduur, niet zo uitvoerig zijn getest als ik graag zou willen. Desondanks moet een degelijk onderbouwde beoordeling te bereiken zijn.

De stock foto’s zullen je wellicht het idee geven dat dit een nieuw gaming toetsenbord is van MadCatz, maar de M in “Strike M” staan voor Mobile (Weet niet of dat zo is, maar het klinkt wel aardig). Dit is namelijk een super compact toetsenbordje om met je mobiele apparatuur te gebruiken, maar uiteraard ook op PC’s werkt. Zeker weer eens iets anders voor mij.

De MadCatz Strike M heeft een adviesprijs van 100,– euro. Momenteel lijken enkel de zwarte en witte variant leverbaar, maar als ik de plaatjes moet geloven zou er ook een rode variant moeten zijn. Er is in elk geval iets te kiezen!

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.