Mogelijke nieuwe naamgeving AMD-videokaarten verschenen


Op Twitter zijn geruchten verschenen over een mogelijke AMD ‘Nashira’, wat zou gaan om een nieuwe serie grafische kaarten. Eerder ontdekten we al meer gegevens over deze bijzondere codenaam. Elk van de codenamen zou wat betekenen, de XT, XTX en XL zouden bijvoorbeeld kaarten voor consumenten zijn, waar de GLXTA en GLXL de Radeon Pro-serie moeten omvatten.

Vermoedelijk gaat het hier om een nieuwe Navi 22- of Navi 23-chip, mogelijk zelfs een nieuwe generatie RDNA 3-serie. Dat het een nieuwe videokaart zal betreffen is bekend, maar onder welke precieze naam deze zal vallen is nog niet gebleken. Wanneer er meer details over deze mysterieuze naam zullen verschijnen is helaas nog niet bekend.Bronnen: Roland Quandt

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.