Review: MSI GTX 980 Ti GAMING 6G
Productpagina @ MSI


Gezien praktisch de hele Nvidia GTX 900 serie van MSI al passeerde voor een review was het natuurlijk wachten op de review van de grootste broer in die reeks, of wellicht was het de aanwezigheid van de MSI GTX 980Ti Gaming 6G testresultaten in de grafieken van recente GPU reviews die deze review al voorspelden. De MSI GTX 980Ti Gaming 6G is de MSI Twin Frozr V uitvoering van de huidige top grafische chip (voor de consumentenmarkt) van Nvidia. Lees: Dit zou –de- ultieme grafische kaart moeten zijn voor gamers. De vraag of dat daadwerkelijk zo is zullen we in de conclusie gaan beantwoorden.

Wat niet als verrassing zal komen is dat de high-end GPU met een high-end prijskaartje komt, in dit geval met een vanafprijs van maar liefst 715 euro. Goedkoop is het dus geenszins, maar of de prijs-kwaliteitverhouding desondanks in orde is gaan we nu bekijken.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments