MSI kondigt de VIGOR GK41 toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, heeft met trots de VIGOR GK41-serie geïntroduceerd, bestaande uit de VIGOR GK41 en de VIGOR GK41 DUSK. Deze gaming-toetsenborden zijn ontworpen om de game-ervaring te verbeteren en voldoen aan diverse gamerbehoeften.

De VIGOR GK41 is het instapmodel en beschikt over Kailh Linear Red mechanische schakelaars voor snelle respons. Met 6 vaste kleuren-LED’s in 10 verlichtingszones creëert het een meeslepende game-omgeving. De MSI Center-software stelt gamers in staat macrotoetsen en verlichting aan te passen, en biedt flexibiliteit voor combinatietoetsen en mediabediening. De verstelbare standaard met drie hoeken en 100% anti-ghosting toetsen maken het ergonomisch en prestatiegericht.

De VIGOR GK41 DUSK, een geavanceerdere versie, biedt dezelfde Kailh Linear Red switches, maar voegt per-toets RGB-verlichting en stijlvolle zijdelingse RGB-lichtstaven toe voor visuele flair. Het wordt geleverd met speciale toetsen in zwart, grijs en rood, evenals een extra set voor persoonlijke configuratie. MSI Center-software ondersteunt aanpassing van verlichtingseffecten en macro-instellingen, en de verstelbare standaard verbetert het comfort.

Wil je meer te weten komen over dit toetsenbord, bekijk dan deze review: MSI VIGOR GK41 ReviewBronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?