Review: Noontec Zoro II Wireless
Productpagina @ Noontec


Geheel bij toeval liepen wij tegen Noontec aan, een bedrijf wat in Australië is opgericht, maar ook in Europa zaken doet. Een klein kijkje op hun website leerde ons dat zij vooral hoofdtelefoons maken (naast enkele media spelers, powerbanks, en een universele oplader, maar vooral headsets), en dat hun fabriek zoals veel andere tech bedrijven in de Chinese Shenzhen regio staat. Vandaag gaan wij kijken naar hun nieuwste product: de Zoro II Wireless “Fashion Hi-Fi On Ear Headphone”. Een draadloze hoofdtelefoon die naast Bluetooth (4.0, wel zo up-to-date) ook gebruik kan maken van NFC.

Hoewel de beschikbaarheid van Noontec producten bij Nederlandse webshops wat beperkt is verkoopt Noontec hun producten ook zelf via Amazon.de, waar je ze kosteloos naar Nederland kan laten verzenden. De Zoro II Wireless gaat voor 149,99 over de toonbank en is naast de rood/zwarte variant in deze review ook in geheel zwarte uitvoering beschikbaar. De productpagina toont tevens beelden van een blauwe uitvoering, echter kan ik die in Europa niet terugvinden.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.