NVIDIA GeForce RTX 3080 vanaf vandaag verkrijgbaar


Vanaf vandaag zijn de RTX 3080 kaarten van NVIDIA te bestellen. Prijzen lopen van €720 tot €860 maar beschikbaarheid zal krap zijn.

Het zal je deze dagen vast niet ontgaan zijn, maar vandaag is het eindelijk zo ver: de nieuwe RTX 3080 van NVIDIA is verkrijgbaar! Naast de review van het reference design hebben we ook nog gekeken naar MSI en Asus.


Prijzen beginnen bij €720 voor de kaarten van Inno3D en MSI en lopen tot €860 voor de Asus ROG Strix. Op het moment is de kaart enkel te pre-orderen, al is op de website van Megekko al vermeld dat de eerste orders snel geleverd worden, maar voor wie nu nog besteld kan het nog maanden duren voor ze geleverd worden.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.