Review: Ozone Argon (RGB)
Productpagina @ ozonegaming.com


Een tijde geleden schreef ik een review van de Ozone Argon Ocelote World muis. De meest recente muis van het Spaanse Ozone welke van een specifiek Ocelote smaakje was voorzien. Ocelote, voor zij die de naam niets zegt, is een populaire Spaanse (ex) Pro League of Legends gamer. Naast de Argon Ocelote variant bracht Ozone ook de Argon uit in een RGB uitvoering, het onderwerp van vandaag.

De muizen zijn in praktisch elk opzicht gelijk met enkel de andere uitstraling, en dus de toevoeging van een aanpasbare RGB LED-verlichting, als noemenswaardig verschil. Het is dus onvermijdelijk dat grote delen van de review direct van toepassing zijn op beide modellen en hierdoor kunnen dus sommige delen van de tekst bekend voorkomen. Voor zij die de eerdere Argon review al hebben gelezen kan je dus praktisch door de review heen scrollen (niet te snel natuurlijk, dan mis je de gifjes). Om het wat gezelliger te houden (en het feit dat ik in de tijd van de Argon Ocelote ed. review dat product nog niet had) heb ik ook een stukje toegevoegd over de nieuwe Ozone aluminium muismat welke overigens wel in Ocelote stijl is uitgevoerd.

De Ozone Argon (en Argon Ocelote World) hebben een adviesprijs van 59,90. CaseKing.de is de exclusieve distributeur voor Ozone in Europa en de muizen zijn daar dan ook vanuit voorraad leverbaar. Enkele Nederlandse webshops voeren de Argon waarbij je normaliter ca 60 euro kwijt bent inclusief thuisbezorgen, of vanaf ca 54 euro ex verzenden.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.