De verpakking komt natuurlijk ook bekend voor. Stevig karton, nette print, en hij klapt open om de muis te laten zien. Ozone is in Nederland niet een merk wat je in de schappen ziet (en dus vooral via webshops moet komen), maar in andere landen ligt dat anders en is Ozone wel een echt retail merk. Als je de verpakking openklapt zie je bij de Ocelote versie niet geheel onverwacht een mooi verhaal over Ozone en Ocelote en hoe zij samen helemaal knus en lief en gezellig bezig zijn geweest, maar bij de normale Argon ligt de focus geheel op de muis zelf.




Laten we eerst een rondje om de muis doen voor wat indrukken:









Een matte zwarte coating bedekt de bovenkant, en waar de Ozone editie oranje elementen had zien we hier een verder geheel zwart uitgevoerde muis. Het Ozone logo zie je nu nog wat vaag op de rug, maar deze verlicht later op. Aan de zijkanten treffen we een rubberen grippy coating. Ook het muiswiel heeft een wat grof patroon voor een beetje extra grip. Op de bovenkant zien we twee knoppen, standaard als DPI switch ingesteld, maar straks uiteraard naar wens aan te passen, en verder zitten er bij de duim en pink nog twee knoppen. De linker- en rechterkant zitten wat instellingen gekoppeld, oftewel de knoppen aan de rechter zijde zijn niet bedoeld als pink-knoppen, maar als duim-knoppen voor linkshandigen.




Aan de onderkant zien we de bekende Avago ADNS-9800 sensor, en iets wat andere muizen soms ook hebben: een uitneembaar stukje met optionele gewichtjes. Standaard zitten ze in de muis, maar je kan de muis dus maximaal 18 gram laten afvallen. Verder krijgen we de bekende gevlochten kabel en gold-plated USB aansluiting.



Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.